24 Дневник на 24Вести

Последно обновени вести.


24 Дневник на телевизија 24 Вести. Овие видео вести се обновуваат на секој еден час, 24 Дневник покрива вести од Македонија и светот. Вестите се носечки сегмент на каналот 24Вести, кои што се емитуваат во различен формат: од кратки вести (флеш) до централен дневник.