Во Центар со Васко Ефтов продолжува на Канал 5

Новинарот Васко Ефтов продолжува на Канал 5 телевизија со неговата емисија “Во Центар“. На неговиот фејсбук фан клуб изјави “после 4 години повторно на Канал 5“. Последната емисија на Васко Ефтов на Канал 5 беше во петокот на 3 јуни 2011 година, на неколку часови пред почетокот на изборниот молк, но истата беше прекината по само неколку минути, и тоа во моментот кога се откриваат детали за потеклото на премиерот Никола Груевски.

Comments

comments