Нова сезона од Вин Вин со Оливера Трајковска

Оливера Трајковска ја почна новата Вин Вин сезона со гостувањето на претседателот на СДСМ Зоран Заев. Емисијата продолжува со емитување на 24 Вести телевизија репризни емисии може да ги гледате на јутјуб каналот на 24 Вести или на следниот линк за ВИН ВИН

Comments

comments