360 степени со нова сезона

Васко Попетревски ја почна својата нова сезона во својот стандарден формат и стандарден тајминг во понеделник , среда и петок од 22ч и 30 мин. 360 ги третира најактуелните теми од општеството. Снимените емисии можете да ги гледате на јутуб каналот на АлсатМ , Последните емисии од јутјуб можете да ги погледнете и тука. ЛИНК кон видеата.

Comments

comments