Сем Вакнин – Кому да веруваме, на ММФ или на Владата?

Сем Вакнин објави нова видео колумна преку јутјуб каналот на НОВАТВ тема на оваа видео колумна е Кому да веруваме, на ММФ или на Владата?

Погледнете ја новата видео колумна

Comments

comments