НоваТВ МК


Последни обновени видеа.
НоваТВ МК е онлајн ТВ проект на основачите Билјана Секуловска и Борјан Јовановски, НоваТВ покрива вести и актуелности од Македонија и светот. Јутјуб каналот на НоваТВ содржи видео емисии од сопствена продукција најчесто опфаќа теми од политичката и социјална сфера.